Skip to content

Jansen Food Service

We begrijpen maar al te goed hoe belangrijk continuïteit is voor een bedrijf als leverancier van hoogwaardige voedingsproducten aan diverse sectoren. Naast het leveren aan horecagelegenheden zoals restaurants, cafetaria’s en lunchrooms, voorziet Jansen Food Service ook in de behoeften van sportkantines, bedrijfskantines, instellingen, scholen en kinderdagverblijven. De dienstverlening van Jansen Food Service is erop gericht om ervoor te zorgen dat al hun klanten kunnen vertrouwen op een ononderbroken aanvoer van producten van de hoogste kwaliteit.

Bij Viske ICT begrijpen we de diversiteit van deze klantenkring en zorgen we ervoor dat onze 24/7 ICT-ondersteuning naadloos aansluit op de specifieke behoeften van Jansen Food Service. Dat betekent dan ook dat er een redundant cloud-omgeving is gebouwd die 24/7 bereikbaar moet zijn voor zowel de medewerkers, als hun relaties die 24/7 moeten kunnen bestellen. Uiteraard is de Viske ICT 24/7 bereikbaar, aangezien de de ICT-omgeving niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook daarbuiten veelvuldig wordt gebruikt

Daarnaast beseffen we dat communicatie van vitaal belang is, ongeacht de branche waarin de klanten opereren. Onze uitgebreide VoIP-oplossing biedt een betrouwbare en geavanceerde communicatie-infrastructuur. Door het toepassen van geavanceerde call-flows kunnen de klanten beter worden geholpen, en kunnen de locaties ook onderling eenvoudig met elkaar samenwerken.

 

Back To Top