Skip to content

Applicaties

Werk efficiënter en sneller; automatiseer repeterende handelingen

Door te automatiseren bespaart u tijd én geld!

DeViske ICT Compleet 3D

Applicatie ontwikkeling

Regelmatig worden binnen bedrijven veel processen uitgevoerd ‘omdat het altijd al zo gedaan werd’. Dit proces heeft veel repeterende handelingen en kan dus tijd in beslag nemen. Door dit proces te automatiseren wordt de kans op fouten verkleind, en daarbij wordt het proces versneld. Zo bespaart u tijd en geld!

De Viske ICT mag al vele jaren applicaties ontwikkelen voor veel gevarieerde relaties.

De soorten applicaties variëren van de bekende Desktop-applicaties, Web-applicaties tot complete apps voor de mobile devices van Apple en Android.

Denk hierbij aan oplossingen zoals:

  • Middleware tussen financiële en ERP-systemen (Schuurman Schoenen)
  • Diverse Afas middleware integratie oplossingen
  • Klanten- en verkoopinformatie analyse en rapportages (Ami Kappers)
  • Complete E-fulfilment oplossing (Schuurman Schoenen)
  • Dataportaal t.b.v. verwerking intercompany data (Intersnack Procurement Europe)
  • VAT-Diagnostics Software (Internationale bank)

In al deze situaties is de data vaak afkomstig uit meerdere bronnen welke met elkaar worden geïntegreerd in een complete oplossing.

Afas Middleware Oplossingen

Afas beschikt over zeer krachtige webservices (interface-modules) waarmee zowel data uitgelezen kan worden, als data in Afas ingelezen kan worden. Doordat De Viske ICT gebruik maakt van zijn eigen ontwikkelde Afas-Middleware-Framework (AMF), kan eenvoudig en efficiënt data uitgewisseld worden tussen Afas en andere (ERP-)applicaties.

Voor veel verschillende soorten relaties hebben wij vele koppelingen mogen ontwikkelen. Hierbij altijd met het doel voor ogen om aan de kant van de relatie de nodige tijd en dus ook geld te besparen. Daarnaast zal een geautomatiseerd proces veel minder fouten opleveren, waardoor het proces ook veel zuiverder gaat verlopen.

De Viske ICT heeft ondertussen bijna alle connectoren van Afas aangeraakt waardoor wij uitgebreide kennis hebben van de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van de koppelingen met Afas.

App ontwikkeling

Veel organisaties lopen tegen het probleem aan dat de medewerkers onderweg informatie bij zich moet dragen, en waar nodig ook informatie moet kunnen wijzigen. Vaak blijkt dat de gebruikte software hier helaas nog geen app voor beschikbaar heeft waardoor de werkzaamheden teveel tijd kosten.

Binnen de Viske ICT kunnen wij hierbij vaak helpen door het ontwikkelen van een doelgerichte app die gekoppeld is aan uw applicatie.

De apps die wij ontwikkelen zijn uiteraard geschikt voor zowel iOS als voor Android.

DE VISKE ICT:
Optimale betrokkenheid en een uitstekende dienstverlening!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tot uw dienst
Back To Top