Skip to content

Emyris

Manage, informeer en plan uw medewerkers!

Wilt u de beschikbaarheid van medewerkers en resources overzien en inplannen? Wilt u uw complete planning beheersbaar en overzichtelijk houden?
Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden van Emyris!

Emyris infographic

Planning personeel en vrijwiligers onder controle

Behoefte creëert oplossingen!
Met deze gedachte is Emyris ontstaan gedurende de organisaties van het jaarlijkse Steengroevetheater evenement te Winterswijk.

Met de webbased Emyris BackOffice Portaal is het eenvoudig mogelijk om een goed en betrouwbaar overzicht te houden op de beschikbaarheid en de inzet van medewerkers. Als medewerker heb je de mogelijkheid om via de app (of het medewerkers-portaal) jouw beschikbaarheid aan te geven, jouw vaardigheden kenbaar te maken en te bekijken voor wanneer je ingepland bent. Daarnaast zie je ook de aanvullende informatie zoals o.a. de beschikbaarheid, de planning, instructie-kaarten, ‘huisregels’, etc.

Aan het eind van de dienst kun jij vervolgens de uren invoeren, en laten aftekenen door de opdrachtgever indien gewenst. En uiteraard kunnen vanuit deze ingevoerde uren vervolgens inkooporders (tbv inhuurpartijen),  facturen (tbv opdrachtgevers) en salaris-exports (tbv medewerkers) gemaakt worden.

Een goeie overzichtelijke planning zorgt voor rust en overzicht!

Specifieke markten

Binnen Emyris is er bewust voor gekozen om specifieke markten te bedienen. Het voordeel hiervan is dat wij deze markten tot in de puntjes snappen en daardoor ook echt inhoudelijk kunnen meedenken met de klanten.

De specialisaties die wij met Emyris goed kunnen bedienen zijn dan ook:

  • Beveiligingsorganisaties (evenementen, objecten, etc)
  • Verkeersregelaars organisaties
  • De theater- en schouwburg organisaties
  • Evenementen en Crew planning

Emyris is een compleet geïntegreerde oplossing op basis van Web-applicaties, apps, API-koppelingen, etc.

Voor meer info kijk ook op de website van Emyris.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tot uw dienst
Back To Top