Skip to content

Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is een toonaangevende retailer met meer dan 50 winkels verspreid over Noord- en Oost-Nederland. Zij biedt klanten niet alleen de mogelijkheid om in haar fysieke winkels te winkelen, maar ook om een naadloze online winkelervaring te beleven. Haar goed functionerende webshop stelt klanten in staat om gemakkelijk schoenen te bestellen en deze snel thuis te laten bezorgen.

Achter de schermen van het succes van Schuurman Schoenen staat De Viske ICT. Zij verzorgt al vele jaren de complete ICT-dienstverlening voor Schuurman Schoenen, waaronder het beheer van de gehele ICT-omgeving in zowel Neede als in de 50 filialen. Zaken als security en de daarbij behorende maatregelen zijn daarin ver geïntegreerd in alle systemen.

Naast het ICT-beheer heeft De Viske ICT ook vele maatwerk softwareoplossingen gerealiseerd voor Schuurman Schoenen. Deze oplossingen variëren van een slim en efficiënt fulfilmentsysteem ten behoeve van de webshop tot integraties tussen systemen zoals Afas, SalesForce, ChannelEngine, Bol.com, Zalando, Amazon, MultiSafepay, Futura Retail, externe leveranciers, en nog veel meer.

Dankzij de samenwerking met De Viske ICT kan Schuurman Schoenen vertrouwen op stabiele en veilige systemen die naadloos op elkaar aansluiten. Dit stelt haar in staat om soepel en efficiënt te opereren, zowel in de winkels als online. Met hun uitgebreide expertise en toewijding hebben zij Schuurman Schoenen geholpen om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en de beste service aan klanten te bieden.

Schuurman Schoenen is trots op het aanbieden van hoogwaardige schoenen en het investeren in geavanceerde ICT-oplossingen. Hierdoor blijft zij vooroplopen in de dynamische retailwereld.

Back To Top